Näring

Att kroppen får ordentligt med näring är viktigt. Tyvärr är många av de livsmedel vi äter idag inte särskilt rika på just näring. Processade produkter och upphettad mat förlorar en stor del av den grundnäring som fanns i den oförädlade råvaran.

pH-balans erbjuder näringsmättade produkter.

Våra pulver av nypon, nässla och blåbär, samt mixen av de tre - multipulvret, har alla plockats i vilt tillstånd, för att sedan torkas i låga temperaturer för att behålla så pass mycket näring som det någonsin är möjligt. Att de är vildväxande, som de var menade att vara, och inte odlade, är även det en stor fördel. De har helt enkelt växt där de har bäst förutsättningar att växa!

Våra frukt- och bär pulver; Äpple. Aronia. Björnbär och Svarta Vinbär innehåller alla en fantastisk mängd antioxidanter och är perfekta att komplettera morgonmüslin med eller blanda till smoothies och hälsodrinkar. En fantastisk blandning av färgbomberna (de starka antioxidanterna - antocyaninerna - sitter i färgen!)  Aronia, Björnbär och Svarta vinbär hittar du i det vi kallar pH-Purpurpulver. 

Linfröoljan, som är kallpressad och odlad på Österlen i Skåne innehåller många för kroppen viktiga fetter, och dessutom har den ett högt energi-innehåll. I pH-balans baspaket hittar du både linfröoljan och två av de pulver vi skrivit om ovan.

Läs gärna mer om våra näringsprodukter i menyn till vänster.

 Gå direkt till Webshop/Näringsprodukter