Rapid Kådsalva för ömma tassar
Svensk kådsalva för hundtassar

Som hundägare kan du förebygga mycket för att sjukdomar och skador på hundens tassar inte ska uppstå. Var noga med att efter varje rastning och jakttillfälle göra en översyn av tassarna, tvätta och torka dem torr med ren handuk. Vid behov smörj tassarna med salva för att bibehålla mjuka, elastiska och fina tassar. 

Produktegenskaper

Rapids produkter är mjukgörande, antiseptiska och antibakteriella med ingredienser hämtade från vår Svenska natur. Bivax och grankåda har används i tusentals år för dess läkande egenskaper. Smörj hundtassarna med Rapid Original stift eller burk så får hunden fina och starka tassar. Småsår och inflammationer läker snabbare och förhindrar även svampangrepp och andra bakteriella angrepp.

RESINA tillverkar svenska produkter av svenska råvaror, helt utan kemiska tillsatser. Basen för våra produkter är grankåda och bivax som med sina läkande och mjukgörande förmågor använts i många tusen år. Skog som växer långsamt ger starka och kraftfulla träd. Därför plockar vi kådan i hälsingeskogarna, som är kända i hela världen för sina starka, fina träd. Våra produkter bygger på varsam förädling av gamla beprövade recept, med ingredienser direkt från naturen. Resinas produktserie Rapid är speciellt framtagen för djur.

Innehåll:

Grankåda, bivax och animaliskt fett

Salvan finns hos oss i två varianter:

Resina Rapid original 70 ml burk samt Resina Rapid stift 15ml.


 Handla direkt!