Psoriasis

Denna ”sjukdom” beror främst på att levern inte omsätter fett som den ska, men också på obalanser i tarmfloran. I grunden ligger en försurning & förgiftning som stör leverns funktion och miljön i tarmsystemet. Vila i allt som sker, för att få hud och leder att påskynda sin läkning. I denna typ av välgörande vakenhet/medveten vila, sitter så gott som all läkande kraft. Ingen stress! Stress är förgörande och bidrar bl a till att producera syror som i sin tur bryter ner kroppen. En mycket ond cirkel.

Det viktigaste för psoriasisdrabbade är att reglera kosten och ta bort histaminbemängd ”mat”, såsom vanlig ost, gris i alla former samt skaldjur. Undvik helst helt och hållet vitt kemiskt kroppsfrämmande salt och socker. Undvik också spannmål (dock inte kli) speciellt allt av det manipulerade vetet. Drick också ett bra vatten klunkvis över HELA dagen (inte bara då och då). Att vara i solen är också mycket bra.

Tillsätt dessutom:

(En rågad matsked av varje per dag)
  • Basisk kalk för att reglera syrabalansen – det allmänna pH-värdet. Sola för att omsätta denna tillsättning fullt ut! Eventuellt solarium –tag kalk alldeles innan!
  • Nypon för karotener, flavonoider, kli m fl vitalia – ca 40 ämnen.
  • Nässlor för kisel, järn, kli, klorofyll m fl vitalia – ca 70 ämnen.
  • Linfrö- eller Hampaolja. För ökad omsättning av kalk samt hormonbildning.
  • pH-te (lever/matsmältning) Drick någon av dessa två teér 2-3 gånger per dag.
  • pH-Tarmflora –tarmbakterier för fettomsättningen samt mot svamp med mera.

Fundering: 

Många som lider av psoriasis har inte fått läkning trots många års försök via den traditionella läkarexpertisen. Om man sticker ut hakan kan man ifrågasätta varför personerna inte blivit friska!? Många har gått till traditionella läkare under 20-25 år utan resultat! Läkarna har inget resultatansvar, och många läkare känner inte väl till den biokemiska balansen i kroppen. Ta din läkning som ditt eget ansvar. Följ råden ovan och se vad som händer i din kropp.